Pris og Info – Bryllupsfotografering

 

Bryllupsportrett (ca 1,5 t)

  • Bryllupsfotografering av brudeparet med evt forlovere på ønsket location.
  • Planleggingsmøte i forkant av dagen.
  • ​Minimum 20 ferdig redigerte digitale bilder i høy oppløsning. Bilder redigeres i en variasjon av både farge og svart-hvitt og inkluderer fri privat bruksrett.

Pris: 6000 kr *

 


Kunstfoto 

Ved siden av portrettfotografering lager jeg også fotokunst. Vi kan sammen bli enige om et konseptbasert kunstfoto som vi tar samtidig som de andre bryllupsbildene. Her vil jeg bruke elementer fra dagen deres og lage et personlig kunstfoto fylt av deres egen symbolikk. Kanskje står dere ute på et vann i tåken, -kanskje svever bruden langt over bakken mens det ser ut som brudgommen holder henne oppe med bare en hånd, kanskje ser bildet mystisk ut med tillagte texturer og effekter? Det er uendelige muligheter her.

Pris: 1500,-* (tillegg til bryllupsportrett)

 


 

Generell informasjon

Jeg foretrekker fotosteder hvor vi sammen kan bevege oss rundt og fange forskjellige situasjoner og lysforhold. Noen bilder blir poserte og andre mer spontane og naturlig – forloverne kan være med å skape god stemning underveis. Vi kan gjerne gjøre flere stopp på vei til selskapslokalet for å få stor variasjon i bildene dersom dette lar seg gjøre. Det er fotografen som velger ut bilder og antallet kan variere noe. Bildene leveres som høyoppløselig ferdig redigerte filer, med fri privat bruksrett, som betyr at dere fritt kan printe og forstørre etter ønske. Det er ingen logo på bildene, men fotografens navn bes oppgitt dersom bildene publiseres i sosiale medier.

*Ved bestilling betales 20% av totalbeløpet på forskudd, dette beløpet refunderes ikke ved evt. avbestilling. Resterende forfaller 1 uke i forkant av bryllupet.

 


Om meg

 

Jeg er freelance-fotograf og har gjort bryllupsfotograferinger siden 2012. Jeg liker å holde opplevelsen av fotograferingen naturlig og enkel og bruker kun naturlig lys. Det endelige resultatet skapes gjennom etterarbeidet med bildene.

Den gode opplevelsen av fotograferingen er kjempeviktig og jeg gjør mitt ytterste for at både fotograferingen og bilderesultatet skal være et flott og herlig minne fra den store dagen.

Mine priser inkluderer bildefiler. Dette betyr at dere betaler det dere ser, får levert bildefiler og det er det. Bildefilene kan så benyttes til ønsket forstørring og fremkalling slik dere måtte ønske.

 


 

Reklamer