Konfirmant

Scroll ned for informasjon og priser ⇓

 

Ved bestilling av en fotografering hos meg samtykker du i at bildene blir redigert etter min personlig stil, med fargejusteringer og kreativt uttrykk. Vi snakker på forhånd om hvilke bilder i min portefølje du liker slik at jeg kan tilpasse sluttresultatet etter ditt ønske.

PRISER 

Hos meg får du digitale bildepakker med høyoppløselige filer.

Fotograferingen koster 750,- (dette inkluderer kun fotograferingen)
Du kan så velge mellom følgende bildepakker
5 bilder 2000,-
8 bilder 2900,-
12 bilder 3500,-

Ved bestilling forhåndsbetales selve fotograferingen med 750,-. Dette for å sikre datoen. Avtalen kan bookes om men ikke avlyses.

HVOR

Fotograferingen gjøres utendørs på avtalt lokasjon.

Siden jeg fotograferer kun i naturlig lys, vil lysforholdene være en av de viktigste kriteriene for en fotoshoot. Jeg prøver å unngå å ta oppdrag på de delene av dagen når solen er på det sterkeste eller når det ikke er tilstrekkelige lysforhold.
Jeg foretrekker morgen- og kveldssolen og fargene den gir. Derfor planlegges de fleste fotoseansene mine morgen eller kveld. 
På vinterstid vil det igjen være dagtid som er det beste tidspunktet. 

Hvis været ikke tillater den planlagte datoen, flytter vi fotoshooten til en annen dag.

BESTILLING AV BILDER

De beste bildene fra fotograferingen redigeres og legges ut på et lukket bildegalleri på nett. Bildene er klare 1-2 uker etter fotografering. Du får så tilgang med eget passord og kan markere de bildene du ønsker å kjøpe. De høyoppløselige filene oversendes så snart bestillingen er endelig og faktura er betalt.

 

RETTIGHETER

Du kjøper rettigheten til bruk av bildene i privat sammenheng. Skal bildene brukes kommersielt, må det gjøres egen avtale for dette. Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bildene til egen portfolio og i sosiale medier.

 

Reklamer